The encyclopaedia of food, wine and cooking.
New Larousse Gastronomique by Prosper Montagné, subtitled The World's Greatest Cookery Reference Book. Preface by Robert J. Courtine, translated into english. Edited by Jane Dunbar, published by Hamlyn, UK, 1978 reprint of 1977 edition. 1064 pages.
A culinary bible for any cook. Full of informations about all gastronomic matters of food and drink, compiled in alphabetical order. Illustrated with plenty of drawings and pictures, mostly in black and white but there are some colour plates.
Hardback covers, dark blue with gold sauce boat decoration on front. Some wear to edges more so to bottom, a little wear to corners
Inside clean, text and pictures clear, no notes, stains, tanning, tears, folds or creases. In good conditions. Speed sending.
Notre Larousse Gastronomique en anglois. Relié, toilé. Frottements d'usage aux contours. En bon voire en très bon état. Envoi soigné
Le Prix de réserve est déterminé par le vendeur lors de la mise en vente de son objet.
Il correspond au prix en deça duquel le vendeur ne souhaite pas vendre son objet.
Par définition, le prix de réserve n'est pas porté à la connaissance des acheteurs potentiels.
En tant qu'acheteur, vous devez donc enchérir jusqu'à dépasser le prix de réserve
afin de pouvoir remporter l'objet.
NaturaBuy utilise des cookies pour : le fonctionnement du site (cookies nécessaires), la réalisation des statistiques d'audience, l'amélioration de votre expérience utilisateur et la lutte contre la fraude.
Vous pouvez accepter, gérer vos préférences par finalité ou continuer votre navigation sans accepter.